• slidebg1

AluK 67 ID


img

AluK 77 ID


img

Nova serija AluK 77ID ulaznih vrata s prekinutim toplinskim mostom i dubinom okvira od 77mm stvorena je da zadovolji prohtjeve tržišta koje postavlja sve veće zahtjeve prema učinku, dizajnu i pažnji za detalje. Asortiman ID profila za ulazna vrata obogatili smo serijom 77ID koja je dizajnirana da zadovolji prohtjeve sve zahtjevnije klijentele koju zanima učinak i komfor. Ulazna vrata 77ID s dubinom okvira od 77mm drukčija su po tome što ne sadrže izolacijske letvice. Okvir se i u donjem dijelu okreće prema van pod kutom od 45 stupnjeva. To okviru daje čistu i jednostavnu liniju te se on zato može skladno ugraditi u svaku okolinu. Toplinska provodljivost Ud jednaka je 1.0W/m2K (mjereno na vratima s jednim krilom 1530 x 2180 mm, Ug = 0.5 W/m2K, warm edge 0.05 W/m2K). 77ID se preporučuje s klasičnim profilima ili kao dio komplanarnog rješenja, čime postaje funkcionalno prihvatljiv u rezidencijalnim i ne-rezidencijalnim ambijentima. Dostupan je i u varijanti ležišta s trostrukom gumenom brtvom koja se preklapa s unutarnje strane da bi se optimizirao akustični učinak i zrakopropusnost. S novom serijom mogu se stvoriti sve tipologije, i one s unutarnjim i one s vanjskim otvaranjem, s jednim ili dva krila, sa ili bez otvora iznad vrata. Razne verzije i kombinacije boja stakla i aluminijskih profila - od RAL boja do izgleda drva - pretvaraju 77ID vrata u pravi dodatak namještaju s kojima se kućni ili radni prostor može poosobiti ovisno o individualnom ukusu i zahtjevima. Da bi se najbolje moguće stavio pod kontrolu "B-metal" efekt (fenomen fleksije profila s prekinutim toplinskim mostom pod utjecajem prekomjernih varijacija temperature), sve se poliamidne trake ugrađuju na krila tako da profili mogu prirodno ekspandirati. Testovi u zagrijanoj komori dali su zadovoljavajuće rezultate za rješenja s vanjskim otvaranjem i odlične rezultate za rješenja s unutarnjim otvaranjem. Istraživana je i nova gumena brtva (cod. 809634) s inovativnom geometrijom rasklapanja s kojom je zatvaranje mekše i bez neželjenog "elastičnog efekta". Nove brtve svejedno stvaraju dovoljno veliku kontaktnu površinu koja postiže adekvatnu zrakopropusnost.

ZAŠTO DERANJA?

S više od 25 godina iskustva i stvarnim fokusom na zadovoljstvo kupaca, možete se osloniti na nas za svoj sljedeći projekt. Pružamo usluge profesionalne obnove i ugradnje s fokusom na zadovoljstvo kupaca.

  • Financijska odgovornost za naše klijente
  • Vrhunska kvaliteta
  • Kvaliteta i vrijednost za projekte koje isporučujemo
  • Najviši standardi / kontrola troškova
  • Isporuka na vrijeme
  • Fokus na kvalitetu proizvoda, te zadovoljstvo klijenata
  • 22 Lipnja 34
    51250 Novi Vinodolski, HR

Deranja - Aluminijska i Pvc stolarija

Poslovanje tvrtke temelji se na proizvodnji, isporuci i ugradnji ALU i PVC stolarije, s preko 25 godina iskustva u izradi i montaži.

IZDVOJENE REFERENCE
© Copyright 2019 Deranja d.o.o. Site by: OlympiaStudio