ALU brisoleji


Služe za zaštitu od sunca. Aluminijske lamele mogu biti različite širine, različitog razmaka između pojedine lamele i mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno. Lamele se najčešće izrađuju kao fksne, ali mogu biti i pokretne. Pokretne lamele moguće je zakretati ručno - mehanički ili automatski - preko elektromotora. Primjena: Najčešće se ugrađuju na industrijske i poslovne objekte, ali isto tako izvrsno se uklapaju u stambene objekte moderne arhitekture. Profle je moguće dobiti u svim RAL bojama i tonovima eloksaže.

ALU brisoleji


Ovaj sustav profila za zaštitu od sunca koji se postavlja na fasadu znatno smanjuje insolaciju zgrade. Sprečavajući direktan kontakt sunčevih zraka i prozirnih površina, ova serija profila za zaštitu od sunca reflektira jedan dio zraka prema van, a samo vrlo mali dio prema unutra. Sunčevo zračenje koje sjenilo upija raspršuje se izvan fasade čime je učinkovitost vanjskih sjenila do 30% veća u odnosu na unutarnja, zahvaljujući naravno i prirodnoj ventilaciji.

ZAŠTO DERANJA?

S više od 25 godina iskustva i stvarnim fokusom na zadovoljstvo kupaca, možete se osloniti na nas za svoj sljedeći projekt. Pružamo usluge profesionalne obnove i ugradnje s fokusom na zadovoljstvo kupaca.

  • Financijska odgovornost za naše klijente
  • Vrhunska kvaliteta
  • Kvaliteta i vrijednost za projekte koje isporučujemo
  • Najviši standardi / kontrola troškova
  • Isporuka na vrijeme
  • Fokus na kvalitetu proizvoda, te zadovoljstvo klijenata
  • 22 Lipnja 34
    51250 Novi Vinodolski, HR

Deranja - Aluminijska i Pvc stolarija

Poslovanje tvrtke temelji se na proizvodnji, isporuci i ugradnji ALU i PVC stolarije, s preko 25 godina iskustva u izradi i montaži.

IZDVOJENE REFERENCE
© Copyright 2019 Deranja d.o.o. Site by: OlympiaStudio