GARAŽNA VRATA


Garažna sekcijska vrata RenoMatic obostrano su izolirana. Zbog lamela debljine 42 mm vrata se kreću tiho i mekano. Lamele su dostupne s temeljnim premazom od poliestera s vanjske strane. Unutarnju stranu lamela isporučujemo pocinčanu u srebrnoj boji sa zaštitnim lakom. Krilo vrata zaštićeno je od pada tehnikom vlačnih opruga s patentiranim sustavom opruga-u-opruzi odnosno torzijskom oprugom s testiranom zaštitom od pucanja opruge. Zahvaljujući dobroj toplinskoj izolaciji vrata su vrlo prikladna za garaže koje se nadovezuju na Vašu kuću ili kao pristup iz garaže u kuću.

GARAŽNA VRATA


Ova sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se ispod stropa, tako da štede prostor. Ovakva konstrukcija maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom. Priuštite si ovakav komfor. Garažna sekcijska vrata testirana su i certificirana u skladu s visokim zahtjevima Europske norme 13241-1. U popisu za provjeru sigurnosti možete provjeriti ispunjavaju li Vaša stara garažna vrata aktualne sigurnosne norme prema EU.

GARAŽNA VRATA


Rolo garažne rolete zahtijevaju vrlo malo prostora u vašoj garaži za instalaciju. Sistem se navija u kutiju od aluminija na sličan princip kao i rolete. Ugradnja kutije i vodilica može se izvesti u garaži, na vanjskoj strani garaže ili u otvor. Vrata imaju standardno motorno daljinsko upravljanje i opcijsko sa sistemom za ručno otvaranje u slučaju nestanska struje. Djeluju na dvodjelnim vodilicama koje osiguravaju jasne linije bez vidljivih vijaka i posebno aretiranje, koje čini uklanjanje lamela i vodilica nemogućim .

ZAŠTO DERANJA?

S više od 25 godina iskustva i stvarnim fokusom na zadovoljstvo kupaca, možete se osloniti na nas za svoj sljedeći projekt. Pružamo usluge profesionalne obnove i ugradnje s fokusom na zadovoljstvo kupaca.

  • Financijska odgovornost za naše klijente
  • Vrhunska kvaliteta
  • Kvaliteta i vrijednost za projekte koje isporučujemo
  • Najviši standardi / kontrola troškova
  • Isporuka na vrijeme
  • Fokus na kvalitetu proizvoda, te zadovoljstvo klijenata
  • 22 Lipnja 34
    51250 Novi Vinodolski, HR

Deranja - Aluminijska i Pvc stolarija

Poslovanje tvrtke temelji se na proizvodnji, isporuci i ugradnji ALU i PVC stolarije, s preko 25 godina iskustva u izradi i montaži.

IZDVOJENE REFERENCE
© Copyright 2019 Deranja d.o.o. Site by: OlympiaStudio